Aangekocht: Acaciastraat 18 te Amersfoort Met succes hebben wij de aankoop van deze woning begeleid

Deze fijne hoekwoning gelegen aan de Acaciastraat 18 te Amersfoort (Soesterkwartier) is met succes door een van onze opdrachtgevers aangekocht. Reinerie Garantiemakelaars heeft hierbij opgetreden als aankoopmakelaar.

Backenhagen 3 Leusden

Aangekocht: Backenhagen 3 te Leusden Met succes hebben wij de aankoop van deze woning begeleid

Deze ruime half-vrijstaande woning is gelegen aan de Backenhagen 3 te Leusden en is met succes door een van onze opdrachtgevers aangekocht. Reinerie Garantiemakelaars heeft hierbij opgetreden als aankoopmakelaar.

Balatonmeer 41 Amersfoort

Aangekocht: Balatonmeer 41 te Amersfoort Met succes hebben wij de aankoop van deze woning begeleid

Deze vrijstaande woning gelegen aan het Balatonmeer 41 te Amersfoort (Vathorst) is met succes door een van onze opdrachtgevers aangekocht. Reinerie Garantiemakelaars heeft hierbij opgetreden als aankoopmakelaar.

Afrikaring 91 Amersfoort

Aangekocht: Afrikaring 91 te Amersfoort Met succes hebben wij de aankoop van deze woning begeleid

Deze ruime twee-onder-een-kap gelegen aan de Afrikaring 91 te Amersfoort (Kattenbroek) is met succes door een van onze opdrachtgevers aangekocht. Reinerie Garantiemakelaars heeft hierbij opgetreden als aankoopmakelaar.

de staetekamer 16

Aangekocht: De Staetekamer 16 te Amersfoort Met succes hebben wij de aankoop van deze woning begeleid

Deze geschakelde woning aan de Staetekamer 16 in Kattenbroek (Amersfoort) is met succes door een van onze opdrachtgevers aangekocht. Reinerie Garantiemakelaars heeft hierbij opgetreden als aankoopmakelaar.

Lage Boog 17 te Amersfoort

Aangekocht: Lage Boog 17 te Amersfoort Met succes hebben wij de aankoop van dit appartement begeleid

Dit ruime 3-kamer appartement gelegen aan de Lage Boog 17 in de wijk Nieuwland (Amersfoort) is met succes door een van onze opdrachtgevers aangekocht. Reinerie Garantiemakelaars heeft hierbij opgetreden als aankoopmakelaar.

Dorkinglaan 1 Barneveld

Aangekocht: Dorkinglaan 1 Barneveld Met succes hebben wij de aankoop van deze woning begeleid

Deze moderne hoekwoning gelegen aan de Dorkinglaan 1 te Barneveld is met succes door een van onze opdrachtgevers aangekocht. Reinerie Garantiemakelaars heeft hierbij opgetreden als aankoopmakelaar.

aankoopmakelaar amersfoort

Wil jij een woning aankopen in de regio Amersfoort? Wat kan Reinerie Garantiemakelaars voor jou betekenen?

Het aankopen van een woning bestaat uit verschillende aspecten, waaronder het zoeken, bezichtigen, de onderhandeling en natuurlijk het juridische aspect. Reinerie Garantiemakelaars kan jou in het gehele traject ondersteunen om zodoende te zorgen dat je niet voor onnodige verrassingen komt te staan. De goede reputatie van Reinerie Garantiemakelaars als aankoopmakelaar verhoogt tevens de aankoopkansen!

Wil je een keer kennis maken voor een orienterend gesprek? Plan dan gerust even een afspraak in.

Baars 30 amersfoort

Aangekocht: Baars 30 te Amersfoort Met succes hebben wij de aankoop van deze woning begeleid

Deze fijne maisonnette is gelegen aan de Baars 30 te Amersfoort (Nieuwland) en is met succes door een van onze opdrachtgevers aangekocht. Reinerie Garantiemakelaars heeft hierbij opgetreden als aankoopmakelaar.

Esdoornlaan 26 te Nijkerk

Aangekocht: Esdoornlaan 26 te Nijkerk Met succes hebben wij de aankoop van deze woning begeleid

Deze fijne tussenwoning gelegen aan de Esdoornlaan 26 te Nijkerk is met succes door een van onze opdrachtgevers aangekocht. Reinerie Garantiemakelaars heeft hierbij opgetreden als aankoopmakelaar.

Aangekocht: Hoge Geeren 46 te Hoogland Met succes hebben wij de aankoop van deze woning begeleid

Deze fijne tussenwoning gelegen aan de Hoge Geeren 46 te Hoogland is met succes door een van onze opdrachtgevers aangekocht. Reinerie Garantiemakelaars heeft hierbij opgetreden als aankoopmakelaar.