de staetekamer 16

Aangekocht: De Staetekamer 16 te Amersfoort Met succes hebben wij de aankoop van deze woning begeleid

Deze geschakelde woning aan de Staetekamer 16 in Kattenbroek (Amersfoort) is met succes door een van onze opdrachtgevers aangekocht. Reinerie Garantiemakelaars heeft hierbij opgetreden als aankoopmakelaar.

Lage Boog 17 te Amersfoort

Aangekocht: Lage Boog 17 te Amersfoort Met succes hebben wij de aankoop van dit appartement begeleid

Dit ruime 3-kamer appartement gelegen aan de Lage Boog 17 in de wijk Nieuwland (Amersfoort) is met succes door een van onze opdrachtgevers aangekocht. Reinerie Garantiemakelaars heeft hierbij opgetreden als aankoopmakelaar.

Dorkinglaan 1 Barneveld

Aangekocht: Dorkinglaan 1 Barneveld Met succes hebben wij de aankoop van deze woning begeleid

Deze moderne hoekwoning gelegen aan de Dorkinglaan 1 te Barneveld is met succes door een van onze opdrachtgevers aangekocht. Reinerie Garantiemakelaars heeft hierbij opgetreden als aankoopmakelaar.

aankoopmakelaar amersfoort

Wil jij een woning aankopen in de regio Amersfoort? Wat kan Reinerie Garantiemakelaars voor jou betekenen?

Het aankopen van een woning bestaat uit verschillende aspecten, waaronder het zoeken, bezichtigen, de onderhandeling en natuurlijk het juridische aspect. Reinerie Garantiemakelaars kan jou in het gehele traject ondersteunen om zodoende te zorgen dat je niet voor onnodige verrassingen komt te staan. De goede reputatie van Reinerie Garantiemakelaars als aankoopmakelaar verhoogt tevens de aankoopkansen!

Wil je een keer kennis maken voor een orienterend gesprek? Plan dan gerust even een afspraak in.

Esdoornlaan 26 te Nijkerk

Aangekocht: Esdoornlaan 26 te Nijkerk Met succes hebben wij de aankoop van deze woning begeleid

Deze fijne tussenwoning gelegen aan de Esdoornlaan 26 te Nijkerk is met succes door een van onze opdrachtgevers aangekocht. Reinerie Garantiemakelaars heeft hierbij opgetreden als aankoopmakelaar.

Aangekocht: Hoge Geeren 46 te Hoogland Met succes hebben wij de aankoop van deze woning begeleid

Deze fijne tussenwoning gelegen aan de Hoge Geeren 46 te Hoogland is met succes door een van onze opdrachtgevers aangekocht. Reinerie Garantiemakelaars heeft hierbij opgetreden als aankoopmakelaar.