Contact met ons makelaarskantoor

Contact met ons makelaarskantoor 
Waterdreef 166
3824 HB Amersfoort

Telefoon: 033 – 71 15 260
E-mailadres: info@reinerieamersfoort.nl

Reinerie Garantiemakelaars is uw makelaar in Amersfoort (Nieuwland),  aangesloten bij de NVM en lokaal op de hoogte van alle ontwikkelingen in de regio Amersfoort. Ons kantoor bevindt zich aan de Waterdreef in de wijk Nieuwland, een jonge wijk gelegen in Amersfoort-Noord. Reinerie Garantiemakelaars is al bijna 15 jaar een gevestigde naam in Amersfoort en in de provincie Utrecht al ruim 35 jaar een begrip! Een vertrouwd adres dus voor de verkoop, aankoop of taxatie van jouw woning in Amersfoort en regio.

Bij Reinerie Garantiemakelaars helpen wij je graag.

Openingstijden
Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag en buiten kantoortijden zijn wij op afspraak beschikbaar.
Ook na kantoortijd kun je contact opnemen met ons makelaarskantoor in Amersfoort. Wij zijn telefonisch bereikbaar via onze vaste telefoonnummer. Wil je liever online een vraag stellen, dan is er een chatfunctie beschikbaar met een van onze medewerkers.

Bezichtigingen van woningen of de gesprekken over de verkoop of aankoop van woningen in Amersfoort eo zijn mogelijk buiten kantoortijden. Overlegt u met onze NVM-makelaar welke opties er zijn.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.