Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Zeepkruid 54 3824 NB Amersfoort

Reinerie Garantiemakelaars | Makelaar Amersfoort
Neem contact met mij op

Aangekocht

€ 437.500,- k.k.

In de wijk Nieuwland in Amersfoort staat dit huis uit 1997 te Zeepkruid 54 te koop.
Deze voormalige drive-in woning is 4 jaar geleden omgebouwd naar een prachtige doorzonwoning die heel veel ruimte biedt.

In dit kort doodlopend straatje grenst de voortuin die ruimte heeft voor 2 parkeerplekken.
Op de begane grond is de ruime entree met de wc en de trap naar boven. Als u de woonkamer betreedt word u verrast door de royale woonkamer met open keuken van 52,5 m2. De kunststof achter pui is voorzien van 2 hefschuif deuren en aan de voorzijde is een kunststof kozijn geplaatst waarbij de middelste een draai-kiep raam is. De gehele beneden verdieping is voorzien van een pvc vloer en vloerverwarming.

De keuken heeft naast een inductie kookplaat en een rvs afzuigkap een magnetron, oven en een vaatwasser als inbouw apparatuur.

Op de eerste verdieping komt u via een hal in het midden van het huis terecht waar een fitness ruimte is gecreëerd. Aan de voorzijde is een riante slaapkamer waar de kunststof kozijnen met draai-kiep ramen veel licht bieden. Deze slaapkamer is voorzien van vloerbedekking. Aan de achterzijde is een riante badkamer met pvc vloer, inloopdouche, bad, 2 de wc en een dubbele wasbak. De
Op de tweede verdieping biedt een hal toegang tot 3 slaapkamers en een 2de badkamer. De slaapkamers hebben een nieuwe laminaat vloer. Tevens zijn hier ook weer kunststof kozijnen geplaatst.

Via een vlizotrap bereikt u een zolder die over de gehele verdieping veel opbergruimte biedt.

Opmerkingen / aanvullingen:
-Dit huis is 3 jaar geleden met 2,5 meter uitgebouwd en van binnen vernieuwd.
-Er is een tweede nieuwe badkamer gecreëerd en een extra slaapkamer.
-Boven de 2de verdieping bevindt zich een zolder die via een vlizotrap te bereiken is over de gehele oppervlakte van het huis met een puntdak.

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten. In dit kader merken wij op dat het Ministerie van VROM bij de basisregistraties een afwijking van 15% toelaatbaar acht. Wij gaan uit van eenzelfde toelaatbaar verschil. Hierbij zijn geen interpretatieverschillen in meegenomen. Deze kunnen leiden tot een extra verschil.

Alle genoemde maten en jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met een aantal aanvullende artikelen, zoals:
– ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 20 jaar)
– asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
– notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
– meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
– opkoopbeschermingsclausule
– funderingsclausule
– bouwkundige keuringsclausule
– voorbehoud akkoord hypotheekbank verkoper (indien van toepassing)
– niet-bewonersclausule (uitsluitend indien van toepassing)
– overige clausules voor zover van toepassing.

  • 154 m2
  • 139 m2
  • 4

Kenmerken Zeepkruid 54

Overdracht

Koopprijs€ 437.500,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte139 m2
Woonoppervlakte154 m2
Inhoud475 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1997
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen4
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Zeepkruid 54

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

154.337

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

18%

20% NL

21%

20% NL

61%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod