Diensten

Bij welke diensten kan Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort je helpen?

Bij het woord makelaar denken veel mensen direct aan de verkoop van hun woning of appartement. Dat klopt. Maar naast het verkopen van huizen, helpen we je ook graag bij vinden van een nieuwe woning of appartement en de aankoop hiervan. In zo’n geval treden we op als aankoopmakelaar in Amersfoort en omgeving. We gaan dan mee met de bezichtiging en voeren o.a. de onderhandelingen namens jou. Naast verkopen en aankopen, kunnen we je ook helpen met de taxatie van je woning of appartement in de regio Amersfoort. Deze heb je o.a. vaak nodig om een hypotheek te krijgen. Mocht er sprake zijn van een echtscheiding of een afwikkeling van een erfenis, dan is er ook vaak een taxatie benodigd. Als ervaren makelaar en taxateur in de regio Amersfoort, ben je bij Reinerie Garantiemakelaars aan het juiste adres.

Als je een huis of appartement koopt in Amersfoort, dan wil je de waarde weten voordat je gaat onderhandelen. Hierdoor sta je sterker bij de onderhandelingen en vergroot je de kans op een positief resultaat. Of je moet, nadat je het huis gekocht hebt, een taxatie laten doen omdat de bank de waarde wil weten voor de hypotheekaanvraag. Door gebruik te maken van de diensten van Reinerie Garantiemakelaars ben je goed voorbereid en voorkom je teleurstellingen.

Reinerie Garantiemakelaars dé makelaar in Amersfoort, staat voor je klaar in o.a. de plaatsen Amersfoort, Hoogland, Hooglanderveen, Leusen, Woudenberg, Soest, Soesterberg, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken, Stoutenburg en natuurlijk de overige plaatsen rondom Amersfoort.  Meer te weten komen over Amersfoort? Check de pagina wijken

diensten Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Een huis kopen of verkopen in de regio Amersfoort doe je niet dagelijks. Daarom is het verstandig om de hulp van een professional in te schakelen. Ben je benieuwd wat wij precies voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op of doe een contactaanvraag via onderstaande button.