Huis kopen in Amersfoort?

Wil je een huis kopen in Amersfoort e.o.? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Amersfoort: Reinerie Garantiemakelaars. Voor zowel nieuwbouw huizen als bestaande bouw ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je graag een jaren ’30 woning of juist een appartement kopen? Wij helpen je graag met de aanschaf van jouw droomwoning in de regio Amersfoort!

De zoektocht naar een nieuwe woning is een belangrijk moment. Met een scala aan opties kan de keuze overweldigend zijn. Wat ons, Reinerie Garantiemakelaars, onderscheidt, is niet alleen onze lokale markt expertise en marktkennis die we graag inzetten voor de zoektocht naar jouw droomwoning, maar ook ons kleinschalige en betrokken team en het onderhouden van korte lijnen met onze klanten. Daarnaast zijn wij een no-nonsense kantoor die werkt met een ”menselijke maat”. Deze aanpak stelt ons in staat om snel en efficiënt te handelen, wat essentieel is voor het vinden van jouw droomwoning in Amersfoort e.o.

Waarom wonen in Amersfoort?

 • Deze centraal gelegen gemeente heeft alles binnen handbereik. Amsterdam in 35 minuten en Apeldoorn in 40 minuten door de nabij gelegen snelwegen ben je zo bij het volgende avontuur!  Tot 1970 was Amersfoort het middelpunt van Nederland. Dit in combinatie met de ringwegen, en snelwegen.  Is het een perfecte centrale plek om ‘s avonds thuis te komen.
 • Veiligheid staat voorop! Amersfoort kwam binnen op plek nummer 7 in de ranking met de meest veilige steden van Nederland!  De gemoderniseerde woningen, in hand met nieuwe technologieën.  Heeft het aantal woninginbraken flink doen kelderen. Van c.a. 1200 anno 2013, naar minder dan 200 in 2022.
 • Amersfoort is bijna net zo groen als ons logo! Regio Amersfoort beschikt over meerdere bossen, parken, en uitgestrekte weilanden.  Door heel de gemeente wordt hiervan genoten. Met veel groen voorzieningen voor een snelle wandeling, lange fietstocht, of om van het uitzicht te genieten. Voor elk wat wils in Amersfoort.

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar?

Een huis kopen in regio Amersfoort met Reinerie Garantiemakelaars als jouw een aankoopmakelaar heeft diverse voordelen. Wij bieden u een full-service aankoopdienst aan, waarbij we je begeleiden van a tot z: van het zoeken naar een nieuwe woning tot en met de aankoop! Binnen dit proces ervaar je diverse voordelen en deze lichtten we je graag toe:

 • Jarenlange ervaring als aankoopmakelaar in Amersfoort en omstreken
 • Gecertificeerde NVM-makelaar en onderdeel Garantiemakelaars
 • Onze eerdere klanten beoordeelde ons op Funda met een 9,1!
 • Je bent als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod
 • De zoektocht verloopt efficiënt en we gaan mee tijdens bezichtigingen
 • Je staat sterker in je schoenen tijdens de onderhandeling
 • Je betaalt de juiste prijs
 • Een correcte en vlotte afhandeling

Bij Reinerie Garantiemakelaars krijg je meer dan alleen een overzicht van woningen. Je krijgt een partner die naast je staat gedurende het hele proces, van de eerste bezichtiging tot aan de sleuteloverdracht. Onze focus ligt op het bieden van een transparante en toegankelijke service, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: het vinden van jouw ideale thuis.

Garanties bij een huis kopen in Amersfoort

Een woning kopen in Amersfoort kan een behoorlijke opgave zijn en zonder goede makelaar kan het nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. Er zijn veel makelaars actief, maar wat maakt de ene makelaar nou beter dan de ander? Natuurlijk zijn betrouwbaarheid, proactief handelen en meedenken belangrijke vereisten. Deze vereisten geven echter geen garantie op een goed resultaat. Reinerie Amersfoort durft als aankoopmakelaar wél garanties te geven. Zo kun je zorgeloos overgaan tot de aanschaf van een koophuis in Amersfoort!

Meer informatie over het kopen van een huis met Reinerie Garantiemakelaars?

Wil je meer weten over het kopen van een huis in Amersfoort e.o. met Reinerie Garantiemakelaars? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 033 – 71 15 260, mail naar info@reinerieamersfoort.nl of laat je gegevens achter via het onderstaande contactformulier. We horen graag van je en helpen je met plezier bij het vinden van jouw droomhuis!

Reinerie Garantiemakelaars Lokale kennis met een landelijke dekking

Wij zijn niet zomaar een verkoopmakelaar in Amersfoort e.o. Want wij zijn een Garantiemakelaar! Garantiemakelaars is een landelijk opererend netwerk van 60 makelaarskantoren. Hiermee is het een van de grotere makelaarsorganisaties in Nederland. Daarnaast is kantoor Amersfoort onderdeel van Reinerie, een groot netwerk in omgeving Utrecht. Door deze brede dekking en jarenlange ervaring bezit Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort over de juiste expertise en kennis om jou van dienst te kunnen zijn!

contactformulier aankoop

(Vereist)
Adres