Aankopen in Amersfoort

Benieuwd waar in Amersfoort jouw droomhuis staat te wachten? 

Zie wat de verschillende wijken in deze historische stad  jou te bieden hebben! 

Wil je een huis kopen in Amersfoort? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Amersfoort: Reinerie Garantiemakelaars. Voor zowel nieuwbouw huizen als bestaande bouw ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je graag een jaren ’30 woning of juist een appartement kopen? Onze professionele makelaars helpen je graag met de aanschaf van jouw droomwoning in de regio Amersfoort!

Waarom zo’n Kei?

  • deze centraal gelegen gemeente heeft alles binnen handbereik. Amsterdam in 35 minuten, en Apeldoorn in 40 minuten, door de nabij gelegen snelwegen ben je zo bij het volgende avontuur!  Tot 1970 was Amersfoort het middelpunt van Nederland. Dit in combinatie met de ringwegen, en snelwegen.  Is het een perfecte centrale plek om ‘s avonds thuis te komen.
  • veiligheid staat voorop! Amersfoort kwam binnen op plek nummer 7 in de ranking met de meest veilige steden van Nederland!  De gemoderniseerde woningen, in hand met nieuwe technologieën.  Heeft het aantal woninginbraken flink doen kelderen. Van c.a. 1200 anno 2013, naar minder dan 200 in 2022.
  • Amersfoort is bijna net zo groen als ons logo!  Regio Amersfoort beschikt over meerdere bossen, parken, en uitgestrekte weilanden.  Door heel de gemeente wordt hiervan genoten.  Met veel groen voorzieningen voor een snelle wandeling, lange fietstocht, of om van het uitzicht te genieten.  Voor elk wat wils in Amersfoort.

wonen in Amersfoort De cijfers spreken

Gemiddelde verkoopprijs in Amersfoort

Landelijk gemiddelde: € 352.354,-

Gemiddelde vraagprijs in Amersfoort

Landelijk gemiddelde: € 412.396,-

Gemiddelde verkooptijd in Amersfoort

Landelijk gemiddelde: 27

Jouw aankoopmakelaar in Amersfoort!

Een woning kopen in Amersfoort kan een behoorlijke opgave zijn en zonder goede makelaar kan het nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. Er zijn veel makelaars actief, maar wat maakt de ene makelaar nou beter dan de ander? Natuurlijk zijn betrouwbaarheid, proactief handelen en meedenken belangrijke vereisten. Deze vereisten geven echter geen garantie op een goed resultaat. Reinerie Amersfoort durft als aankoopmakelaar wél garanties te geven. Zo kun je zorgeloos overgaan tot de aanschaf van een koophuis in Amersfoort!

 

Contact

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.