Sommige verkopers kiezen ervoor om hun woning (voorlopig) in de stille verkoop te zetten. Stille verkoop betekent dat jouw woning te koop staat, zonder dat we de gebruikelijke kanalen inzetten om de woning te verkopen, zoals Funda of een Te Koop bord.

Ons aanbod in de stille verkoop


 

Hoekwoning in Nieuwland € 600.000,- k.k.

De woningen stammen uit het bouwjaar 2000.  Met een woonoppervlakte van 195 m2, is dit een ruime huis zowel boven als beneden.  De woning beschikt over 5 slaapkamers, een ruime open woonkamer, en een tuin aan het water.  De bereikbaarheid is uitstekend, uitvalsweg A1 ligt binnen een handomdraai.  Al heb je hier geen geluidsoverlast aan.  Wil jij meer te weten komen over deze ruime hoekwoning in Nieuwland? Neem dan snel contact op!

Tussenwoning in Nieuwland € 525.000,- k.k.

Deze Split-Level woning komt uit bouwjaar 99′.  Een woonoppervlakte van 158m2, verdeeld over 3 verdiepingen.  De karaktervolle woonkamer maakt gebruik van het split-level concept, dat houd in dat de hoogte van de vloer in een kamer niet overal gelijk is. Op de 1ste & 2de verdieping zijn de 5 slaapkamers te vinden.  Het huis beschikt verder over een tuin en een ruime inpandige garage.  Wil jij meer te weten komen over deze karaktervolle tussenwoning in Nieuwland? Neem dan snel contact op!

Modern appartement in Amersfoort €625.000,-

Dit ruime appartement komt uit bouwjaar 2020.  Met een woonoppervlakte van 124m2, verdeeld over  4 kamers.  Een ruime open living & Keuken geeft de strakke moderne woning toch zijn gezelligheid.  Als eyecatcher heeft de woonkamer een ruim uitzicht over het centrum van Amersfoort!  Dit appartement beschikt verder over een eigen parkeerplek.  Wil jij meer te weten komen over dit pareltje? Neem dan snel contact op!

Tussenwoning in Nieuwland €525.000,-

Deze eengezinswoning komt uit bouwjaar 2000.  Met een woonoppervlakte van 165m2, verdeeld over 4 slaapkamers.  De woning beschikt over een moderne inrichting, 2 parkeerplekken op eigen terrein, en een tuin aan het water.  Dit huis licht op loopafstand van winkelcentrum de Nieuwe Hof en nabij uitvalsweg A1. Wil jij meer te weten komen over deze woning?  Neem dan snel contact op!

Hoekwoning in Kattenbroek € 525.000,- k.k.

Deze hoekwoning komt uit het bouwjaar 93′.  Met een woonoppervlakte van 142m2 verdeeld over 3 slaapkamers.  De uitgebouwde woonkamer geeft het huis een groots gevoel van binnen.  Het is een karaktervolle woning met veel hoeken en nisjes.  Benieuwd naar meer? Neem dan snel contact op!

Tussenwoning in Nieuwland € 550.000,- k.k.

Deze 2-onder-1-kapwoning komt uit het bouwjaar 94′.  Met een woonoppervlakte van 142m2 verdeeld over 4 slaapkamers. Het huis heeft een gezellige woonkamer, gekoppeld aan een tuingerichte woonkeuken die voorzien is van inbouw apparatuur.  Benieuwd naar meer? Neem dan snel contact op!

Hoekwoning in Nieuwland € 500.000,- k.k.

Deze hoekwoning komt uit het bouwjaar 2000.  Met een woonoppervlakte van 162m2 verdeeld over 5 slaapkamers.  Deze moderne woning is geheel gasloos.  De woning heeft ook een goede ligging ten opzicht van winkelcentrum de Nieuwe Hof, en de snelweg A1.  Benieuwd naar meer? Neem dan snel contact op!

Tussenwoning in Nijkerk € 435.000,- k.k.

Deze hoekwoning komt uit het bouwjaar 76′.  Met een woonoppervlakte van 136m2 verdeeld over 5 slaapkamers. De uitgebouwde woonkamer met een moderne open keuken verbonden aan de achtertuin. De lichte woonkamer beschikt over vloerverwarming Benieuwd naar meer? Neem dan snel contact op!