Stille verkoop

Sommige verkopers kiezen ervoor om hun woning (voorlopig) in de stille verkoop te zetten. Stille verkoop betekent dat jouw woning te koop staat, zonder dat we de gebruikelijke kanalen inzetten om de woning te verkopen, zoals Funda of een Te Koop bord.

 

Ons Aanbod


 

Woning binnenstad van Amersfoort

Hoekwoning in de Binnenstad van Amersfoort Prijs op Aanvraag.

Een instapklare en net afgewerkte woning op een top locatie? Deze hoekwoning in het centrum van Amersfoort beschikt over een woonoppervlakte van  117m2 verdeelt over 4 slaapkamers. Het interieur is modern en strak afgewerkt, als geheel is de term “instapklaar” zeker van toepassing. De woning is gelegen op een rustige locatie in hartje Amersfoort met uitzicht op onze lieve vrouwetoren en de Sint -Joriskerk. Verder beschikt het over een berging, garage, acht zonnepanelen en een parkeerplek op eigen terrein. Benieuwd naar meer? Neem dan snel contact op!

Ruim Appartement in Amersfoort

Modern appartement in Amersfoort €625.000,-

Dit ruime appartement komt uit bouwjaar 2020.  Met een woonoppervlakte van 124m2, verdeeld over  4 kamers.  Een ruime open living & Keuken geeft de strakke moderne woning toch zijn gezelligheid.  Als eyecatcher heeft de woonkamer een ruim uitzicht over het centrum van Amersfoort!  Dit appartement beschikt verder over een eigen parkeerplek.  Wil jij meer te weten komen over deze woning? Neem dan snel contact op!

Tussenwoning In Nieuwland

Tussenwoning in Nieuwland €500.000,-

De woning is gebouwd in het jaar 1998. Het heeft een woonoppervlakte van 141m2, en 4 slaapkamers. De woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk Nieuwland, op loopafstand van winkelcentrum de nieuwe hof. Wil jij meer te weten komen over deze woning? Neem dan snel contact op!

Tussenwoning In Vathorst

Tussenwoning in Vathorst €650.000,-

De woning is gebouwd in het jaar 2005. Het heeft een woonoppervlakte van 179m2, en 6 slaapkamers. Gelegen op loopafstand van winkelcentrum Vathorst. Wil jij meer te weten komen over deze woning? Neem dan snel contact op!

Appartement in Vathorst

Maisonette in Vathorst €400.000,-

De woning is gebouwd in het jaar 2005. Het heeft een woonoppervlakte van 93m2, en 3 slaapkamers. Gelegen op loopafstand van winkelcentrum Vathorst. Wil jij meer te weten komen over deze woning? Neem dan snel contact op!

maisonnette in Nieuwland

Maisonette in Nieuwland €335.000,-

De woning is gebouwd in het jaar 2001. Het heeft een woonoppervlakte van 88m2. Gelegen op loopafstand van winkelcentrum Nieuwland en met minuten ben je onderweg op uitvalsweg A1. Wil jij meer te weten komen over deze woning? Neem dan snel contact op!