Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8.3

We zijn erg goed geholpen bij de verkoop van ons huis. Prijs kwaliteit heb ik wat lager ingevuld, maar dat is meer omdat een huis verkopen erg eenvoudig is in de huidige markt. Overall goed en deskundig geholpen!

beoordeelt ons met een 8.3

geplaatst op

10

Ontzettend goede/prettige makelaar. Hij heeft ons uitstekend geadviseerd over de vraagprijs en is goed op de hoogte van de lokale markt. We werden steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Communicatie was uitstekend.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.8

Uitstekend zaken gedaan met Barry, zowel in aankoop als verkoop. Kijken met tevredenheid terug op de afgelopen maanden. Veel kennis van de Amersfoortse (en omstreken) markt

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

10

Barry kent de markt op zijn duimpje. Hij heeft een duidelijke verkoopstatistiek opgesteld en het huis was als gevolg daarvan heel snel verkocht en tegen een zeer goede prijs. Wij waren heel blij met de wijze waarop de verkoop verliep en met de uitkomst. Barry is een prettige persoon en deskundige makelaar, die doet wat hij beloofd.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Fijn contact. Snel en deskundig. Duidelijke voortgang communicatie. Zou het aanraden voor iedereen die hun huis wilt verkopen

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort is beoordeeld met een 8,8

Bij Reinerie Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,8. Benieuwd waarom?