Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Over het hele traject vanaf het begin tot nu toe erg tevreden. Adequaat en accuraat in omgang en afspraken. Dit in combinatie met een prettig en spontaan, maar zakelijk contact en duidelijke communicatie, werkt dit zeer prettig met Reinerie makelaardij. Omschrijving van ons huis op funda is beperkt, maar wel goed en duidelijk. Schept een juiste verwachting. Optie om wat meer tekst te gebruiken in omschrijving over het huis.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8.3

Hield me op de hoogte , Zat er bovenop , snelle handeling , goed werk verricht ! Is transparant! Erg bedankt , snel gehandeld , wat erg belangrijk was ! Vr gr M Rozeboom

beoordeelt ons met een 8.3

geplaatst op

10

Houd op de hoogte qua proces Zit er bovenop qua verkoop Is transparant, wat erg belangrijk is ! 👍👍 Alleen maar goede feedback !

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.8

Deskundig advies, eerlijk en duidelijke communicatie en een prettige begeleiding tijdens aan en verkoop. Snelle (re)actie op vragen over bezichtigingen of procedure wat heel prettig is in deze huizenmarkt

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

8

We zijn tevreden

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort is beoordeeld met een 9,1

Bij Reinerie Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,1. Benieuwd waarom?