Over ons makelaarskantoor

Team Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort

Bij Reinerie Garantiemakelaars ben je aan het juiste adres!

Reinerie Garantiemakelaars, sinds 2008 een begrip in Amersfoort. Met oorspronkelijk een kantoor binnen winkelcentrum Emiclaer (Kattenbroek) en vanaf 2010 gevestigd in de wijk Nieuwland, kan er gerust gesteld worden dat we spreken over een specialist als het gaat om wonen in Amersfoort-Noord. De lokale bekendheid is dan ook duidelijk merkbaar in de advisering bij de verkoop en aankoop van woningen in dit gebied. Uiteraard beperkt het werkgebied van Reinerie Garantiemakelaars zich niet alleen tot Amersfoort-Noord. Ook de overige wijken/gebieden binnen Amersfoort en de aangrenzende dorpen zijn voor het kantoor bekend terrein. Zo behelst het werkgebied o.a. Amersfoort, Leusden, Soest, Hoevelaken, Nijkerk, Nijkerkerveen, Bunschoten-Spakenburg en Woudenberg. Voor het verrichten van een gevalideerde NWWI taxatie van een woning of appartement, is het kantoor gebonden aan een straal van maximaal 20 kilometer rondom het kantooradres aan de Waterdreef 166 in Amersfoort.

Een belangrijk uitgangspunt voor het aangaan van een opdracht tot verkoop of aankoop van een woning in Amersfoort of omgeving, is vertrouwen en een gevoel van persoonlijke betrokkenheid. Dit bespreken wij dan ook altijd met een potentiële opdrachtgever in een persoonlijk kennismakingsgesprek bij ons op kantoor, bij iemand thuis of bijvoorbeeld in een online meeting via Teams of Skype. Wij hanteren hiervoor niet per definitie kantoortijden, in overleg kan dit ook in de avond of in het weekend plaatsvinden. Kortom, een klantgerichte en persoonlijke benadering.

Wij zijn u graag van dienst bij al uw vraagstukken op het gebied van wonen. Ook al bent u nog aan het oriënteren op de woningmarkt en is het nog niet zeker of u uw verhuisplannen zult doorzetten, wij beantwoorden uw vragen met alle plezier en voorzien u desgewenst direct van een gratis waardebepaling van uw huidige woning of appartement in Amersfoort of omgeving. De dames van de binnendienst plannen graag een afspraak met u in.

De cijfers spreken Statistieken van een Garantiemakelaar!

woningen verkocht in de regio

vanaf mei 2023 tot mei 2024

dagen gemiddelde looptijd

vanaf mei 2023 tot mei 2024

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf mei 2023 tot mei 2024

Ons team Bij Reinerie Amersfoort helpen wij u graag.

Barry Bobeldijk

Directie / NVM Register Makelaar & Taxateur

Nathalie Lam-Strijker

Commercieel binnendienst medewerker

Thijs Bobeldijk

Marketing- & communicatiemedewerker

Annelies Blom

styliste & Fotograaf