Gratis waardebepaling woning Amersfoort

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt? Een gratis waardebepaling  van je woning in Amersfoort is vaak de eerste stap op weg naar een succesvolle verkoop. Waarom?

  • Je wilt gewoon een indicatie van de verkoopwaarde omdat je overweegt je woning in Amersfoort eo. te verkopen.
  • Je wilt een andere woning kopen in Amersfoort eo., maar wat brengt je huidige woning eigenlijk op? Je wilt dus voordat je beslist een compleet financieel plaatje maken.
  • Heb ik overwaarde? Of staat mijn huis ‘onder’-water?

Tijdens een persoonlijk gesprek met een NVM-makelaar bij je thuis kunnen wij je helpen met het bepalen van de waarde van je woning.

Naast het uitvoeren van de gratis waardebepaling, spreken wij direct met door welke verkoopstrategie het best bij jouw woning in Amersfoort zou passen. Het is namelijk niet alleen de waarde van de woning die van belang is, maar ook de wijze waarop je de woning bij potentiele kopers onder de aandacht brengt. Hoe gaat de presentatie van de woning eruit zien, welke vormen van promotie zullen er worden ingezet. Denk hierbij aan campagnes op bijvoorbeeld Facebook of Instagram, naast natuurlijk de woningpresentatie op oa. Funda.

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak voor een gratis waardebepaling van de woning in Amersfoort eo.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De cijfers spreken

Gemiddelde verkoopprijs in Amersfoort

Landelijk gemiddelde: € 362.636,-

Gemiddelde vraagprijs in Amersfoort

Landelijk gemiddelde: € 403.985,-

Gemiddelde verkooptijd in Amersfoort

Landelijk gemiddelde: 26