Aankoopmakelaar Amersfoort

Je bent eruit; je gaat een huis kopen in de regio Amersfoort. Bij het aankopen van een huis is het belangrijk dat je een aankoopmakelaar in de hand neemt. Een huis kopen doe je tenslotte niet dagelijks. Maar wat is een aankoopmakelaar? Een aankoopmakelaar in Amersfoort helpt en ondersteunt je bij de aankoop van een huis. Het verschil met een verkoopmakelaar is dat deze je ondersteunt bij de verkoop van je huis.

Reinerie Amersfoort kan bij de ene cliënt een aankoopmakelaar zijn en bij de andere klant een verkoopmakelaar, maar hij kan bij één pand nooit beide rollen vertolken. Dit staat de NVM Erecode niet toe, vanzelfsprekend om belangenverstrengeling te voorkomen. Reinerie Garantiemakelaars behartigt dus altijd de belangen van de klant. Met onze aankoopmakelaar in Amersfoort heb je een eigen aankoopadviseur en iemand die vanuit jouw belangen als koper onderhandelt. Een aankoopmakelaar in de hand nemen heeft tijdens de verschillende fases van het kopen van een huis vele voordelen.

Aankoopmakelaar in Amersfoort en de vier fases

Een huis kopen bestaat uit vier verschillende fases, namelijk:

  • Fase 1: Voorbereiding & zoeken
  • Fase 2: Bezichtigen & vergelijken
  • Fase 3: Onderzoek & onderhandelen
  • Fase 4: Overdracht & na de verkoop

Fase 1: Voorbereiden & zoeken
Allereerst ga je op zoek naar jouw favoriete woning. En zoals je waarschijnlijk weet, is dat niet altijd even gemakkelijk. Daarom helpen wij je graag bij het zoeken van jouw favoriete woning. Als aankoopmakelaar in Amersfoort maken we graag samen met jou een selectie van woningen, zodat je deze vervolgens kunt bezichtigen.

Fase 2: Bezichtigen & vergelijken
Als je overdag geen tijd hebt, bieden wij je ook de mogelijkheid om de woningen in de avond of op zaterdag te bekijken samen met onze aankoopmakelaar. Zo weten wij zeker dat er altijd een moment is dat je jouw (toekomstige) woning kunt bekijken.

Fase 3: Onderzoek & onderhandelen
Wanneer je daadwerkelijk interesse hebt in een huis, willen wij graag meer weten over de woning. Daarom voert jouw aankoopmakelaar een uitgebreid onderzoek uit naar de woning en eventueel raadpleegt jouw aankoopmakelaar in Amersfoort het kadaster en/of laat hij een Bouw- Technokeuring uitvoeren. Als alles aan jouw en onze voorwaarde voldoet, kom je ontzettend dicht in de buurt bij het kopen van een huis. Het enige wat er nog gedaan dient te worden is onderhandelen over de vraagprijs. Jouw aankoopmakelaar heeft een realistische kijk op de vraagprijs. Door zijn ruime ervaring weet jouw aankoopmakelaar het beste uit de onderhandelingen te halen.

Fase 4: Overdracht & na verkoop
Wanneer je jouw droomwoning hebt gekocht richt de aankoopmakelaar zich op een correcte en vlotte afhandeling. Zodat de oplevering, overdracht en juridische afhandeling optimaal verlopen. Hij maakt het koopcontract op of controleert het document als de verkopende makelaar dit heeft opgesteld. Jouw Garantiemakelaar is pas tevreden over de aankoop als jij ook tevreden bent. Daarmee staat jouw Garantiemakelaar ook na de aankoop van jouw woning voor je klaar.

aankopen in Amersfoort een garantiemakelaar mag je meer van verwachten

woningen verkocht in de regio

vanaf mei 2023 tot mei 2024

dagen gemiddelde looptijd

vanaf mei 2023 tot mei 2024

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf mei 2023 tot mei 2024

Ervaring van: A.van Ginkel

Top makelaar. Bijna 24/7 te bereiken voor alle vragen. Erg fijn hoe Barry ons als leken begeleid heeft met de verkoop en koop van onze nieuwe woning.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

aankopen in Amersfoort

neem contact met ons op!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

-