The residences overview

Van begin tot eind aan jouw zijde! Marleen Hoogendijk

Goede en duidelijke informatievoorziening bij zowel het voor- als natrect en nog steeds kunnen wij altijd terecht voor advies of hulp met bepaalde financiele of praktische zaken.  

Woning aan de spaanse costa

Aan het orienteren? Geen probleem! Corrie Diderich

Wij zijn op een fijne manier ontvangen op kantoor bij Reinerie Garantiemakelaars, voor een kennismakingsgesprek. Wij waren nog zeer orienterend in onze zoektocht naar een leuke woning in Spanje. De enthousiaste wijze waarop Barry ons te woord heeft gestaan en de bereidheid om informatie te delen, heeft ons zeer geholpen. Als wij er aan toe zijn om daadwerkelijk naar Spanje af te reizen om wat projecten te bekijken, zullen wij dit zeker via dit kantoor organiseren. Wij zijn weer een stapje verder in het verwezenlijken van onze droom!

Mar menor golf resort

Expertise en deskundigheid Heer Henk Boere

Onze ervaring met Reinerie Garantiemakelaars is zeer positief en heeft ons gebracht op een hoger niveau van leven. Door te luisteren naar onze wensen en mogelijkheden heeft Barry er voor gezorgd dat wij nu een geweldig appartement hebben in Spanje. Met zijn expertise en deskundigheid heeft u dus een vertrouwd adres, mocht u besluiten een woning in Spanje te kopen.

Mar Menor Golf Resort

Dromen om te verwerkelijken! Melina den Haan

Bij makelaar Barry voel je je altijd welkom en gehoord. Zijn betrokkenheid en begeleiding is fantastisch zowel in Nederland als in Spanje. Wij zijn heel blij met ons aangekochte appartement en zijn fijne hulp, wat de vraag ook was. Dankjewel Barry en team voor het mogelijk maken van onze Spaanse droom.

Het voelt als thuis! Bart van den Heuvel

Wij kennen Barry al een poosje en elke keer weet hij ons weer aan een juist project te koppelen zo nu ook in Spanje. Wij komen al ruim 15 jaar in Spanje in het gebied rond Denia. Door het enthousiasme van Barry zijn we nu in een ander gebied (Costa Calida) terecht gekomen en het voelt gelijk als thuis in een gebied met veel potentie. Met behulp van de juiste informatie en goede adviezen zijn we in staat geweest om in een betrekkelijk korte tijd hier iets aan te kopen.

Nieuwbouw spanje

Fijne begeleiding hier en daar! Anoniem

Zeer fijne begeleiding in Spanje en een betrokken houding van de makelaar uit Nederland tijdens ons bezoek. Ook buiten kantooruren gewoon bereikbaar voor onze vragen. Wij gaan nadenken over de opties en zullen zeker tot aankoop overgaan via Reinerie Garantiemakelaars.