Huis verkopen in Amersfoort

Wil je je huis verkopen in Amersfoort e.o.? Wordt je huis nu écht te klein of is het juist te groot geworden? Zijn er net kinderen bijgekomen of juist onlangs vertrokken? Of wil je nu eindelijk een tuin in plaats van dat leuke frans balkon? Je huis verkopen in Amersfoort is dan een goede optie! En het biedt je nieuwe kansen en mogelijkheden. Het verkopen van een huis is een flinke klus waarbij vele aspecten komen kijken. Reinerie Amersfoort kan je als NVM-verkoopmakelaar volledig en goed begeleiden in het verkoopproces. Van het huis laten taxeren en het huis stylen voor de verkoop tot afhandeling, je woning in Amersfoort verkopen wordt zorgeloos en deskundig uit handen genomen.

 

Een huis te koop zetten is vrij gemakkelijk, maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. En je wilt natuurlijk wel de beste prijs en goede voorwaarden met een koper afspreken. Reinerie Amersfoort kan je volledig ontzorgen, waardoor de verkoop van de woning in Amersfoort eo. soepel zal verlopen. Door kennis van de lokale markt met je te delen, kun je een weloverwogen keuze maken. Het denken in creatieve oplossingen helpt daar zeker bij.

Hoe gaan wij te werk?

1

Voorbereiding & onderzoek

Kies je voor een Garantiemakelaar dan worden allereerst jouw wensen in kaart gebracht, er worden duidelijke afspraken gemaakt en wordt het stap voor stap verkopen van het huis uitgelegd. Zo weet je wat wij voor je gaan doen. Naast transparante informatie kun je rekenen op persoonlijke begeleiding: je hebt altijd een aanspreekpunt en kunt altijd vragen stellen. Jouw woning wordt uitvoerig geïnventariseerd in deze fase. De uitspraak “een goede voorbereiding is het halve werk” geldt zeker voor onze werkwijze. Hierbij worden, indien noodzakelijk, o.a. een kadastraal -, bodemonderzoek en bouwtechnokeuring uitgevoerd. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Kortom: Verwachtingen bespreken, heldere afspraken maken en een optimale inventarisatie maken van het object.

2

Presentatie & prijs

Voordat jouw woning aan de markt in de regio Amersfoort gepresenteerd wordt, adviseert jouw Garantiemakelaar je graag over de beste verkoopstrategie. De strategie wordt bepaald aan de hand van de vastgestelde vraagprijs van jouw huis. Een goede en opvallende presentatie van jouw huis kan hierbij niet ontbreken. Je krijgt standaard een professioneel presentatiepakket aangeboden. Hierdoor kun je jouw woning optimaal presenteren en de juiste kopers aantrekken. Ook op internet presenteren we je woning optimaal; op onze website, onze social media kanalen en op de bekende woningportals zoals bijvoorbeeld, Funda, Huislijn, Jaap en Pararius.

3

Bezichtiging & onderhandelen

Jouw Garantiemakelaar richt zich op het aantrekken van serieuze kopers en maakt bezichtigingsafspraken met hen. Bij de bezichtiging van een woning of appartement is een eerste indruk snel gevormd. Om een goede indruk te maken krijg je nuttige tips van jouw Garantiemakelaar om jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk te tonen. De interesse van de kijker wordt tijdens de bezichtiging gepeild om hiervan na afloop van de bezichtiging uitvoerig verslag te doen. Wij houden je via jouw eigen digitale klantendossier op de hoogte. Dankzij een gedegen vooronderzoek is precies duidelijk wat jouw huis waard is. Door een realistische kijk op de vraagprijs en een rationele benadering op de onderhandelingen weet jouw Garantiemakelaar het beste uit de onderhandelingen te halen. Vanzelfsprekend word je tijdens de onderhandelingsgesprekken op de hoogte gehouden.

4

Overdracht na de verkoop

Als jouw woning in de regio Amersfoort is verkocht zorgen wij voor een correcte en vlotte afhandeling, zodat de oplevering, overdracht en juridische afhandeling optimaal verlopen. Een Garantiemakelaar is pas tevreden over de verkoop als jij ook tevreden bent. Daarom staat jouw Garantiemakelaar ook na de aankoop van jouw woning voor je klaar.

contactformulier verkoop

(Vereist)
Adres

Gratis e-book woning verkopen in Amersfoort

Benieuwd naar wat jouw woning waard is?