Huis verkopen in Amersfoort?

Wil je je huis verkopen in Amersfoort e.o.? Wordt je huis nu écht te klein of is het juist te groot geworden? Zijn er net kinderen bijgekomen of juist onlangs vertrokken? Of wil je nu eindelijk een tuin in plaats van dat leuke frans balkon? Je huis verkopen in Amersfoort is dan een goede optie, maar het is een flinke klus waarbij vele aspecten komen kijken. Reinerie Amersfoort kan je als NVM-verkoopmakelaar volledig en goed begeleiden in het verkoopproces. Van het huis laten taxeren tot de afhandeling, je woning in Amersfoort verkopen wordt zorgeloos en deskundig uit handen genomen.

Jouw verkoopmakelaar in Amersfoort

Een huis te koop zetten is vrij gemakkelijk, maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. En je wilt natuurlijk wel de juiste deal en goede voorwaarden met een koper afspreken. Reinerie Amersfoort kan je volledig ontzorgen, waardoor de verkoop van de woning in Amersfoort e.o. soepel zal verlopen. Door kennis van de lokale markt met je te delen, kun je een weloverwogen keuze maken. we zijn een kleinschalig en betrokken team die jouw met een no-nonsense mentaliteit helpt in het waarmaken van je woonwensen. Het denken in “out of the box” oplossingen helpt daar zeker bij.

Wat zijn de voordelen van een verkoopmakelaar?

Een huis verkopen met Reinerie Amersfoort als jouw een verkopende makelaar heeft diverse voordelen. Wij bieden een full-service verkoopdienst aan, waarbij we u begeleiden van a tot z: van het aanbieden van je huis voor juiste prijs tot en met de overdracht! Binnen dit proces ervaar je diverse voordelen en deze lichten we je graag toe:

  • Gecertificeerde NVM-makelaar in Amersfoort en omstreken
  • Onze eerder klanten beoordeelde ons op Funda met een 9,4!
  • We geven jou een realistische en objectieve blik
  • We voeren bezichtigingen uit en laten deze efficiënt verlopen
  • Je staat sterker in je schoenen tijdens de onderhandeling
  • Vraag maar raak! Voor, tijdens, en na het verkoop traject delen wij graag onze kennis met je.
  • Een correcte en vlotte afhandeling

Reinerie Garantiemakelaars begeleidt je bij de verkoop van jouw woning in 4 stappen. Deze verder toegelicht onder ‘stap voor stap verkopen‘.

Garanties bij een huis verkopen in Amersfoort

Een huis verkopen in Amersfoort met Reinerie Garantiemakelaars is vrij van zorgen. Wij durven namelijk diverse garanties af te geven. Een huis verkopen is een spannende en vaak zelfs emotionele aangelegenheid. Hierbij kan het soms lastig zijn om objectief te blijven. Het verkopen met een Reinerie Garantiemakelaars biedt zekerheid. Met deze garantie kom je niet voor verrassingen te staan. Hierdoor kun je jouw huis voor de juiste prijs verkopen. Wij bieden een aantal  garanties. Hier is meer over te lezen onder onze verkoopkoopgaranties.

Meer informatie over het verkopen van je huis met Reinerie Garantiemakelaars?

Wil je meer informatie over het verkopen van je huis met Reinerie Garantiemakelaars? Plan dan een waardebepaling in met een van onze makelaars.  Als je een waardebepaling van je huis laat uitvoeren weet je de waarde van uw woning, waar je staat in de woningmarkt en hoe je de verkoop het beste kunt realiseren voor het gewenste resultaat. Neem dan gerust contact met ons op voor het inplannen van een waardebepaling op via telefoonnummer 033 – 71 15 260 of mail naar info@reinerieamersfoort.nl. Wij van Reinerie Garantiemakelaars staan voor u klaar!

Reinerie Garantiemakelaars Lokale kennis met een landelijke dekking

Wij zijn niet zomaar een verkoopmakelaar in Amersfoort. Want wij een Garantiemakelaar! Garantiemakelaars is een landelijk opererend netwerk van 60 makelaarskantoren. Hiermee is het een van de grotere makelaarsorganisaties in Nederland. Daarnaast is kantoor Amersfoort onderdeel van Reinerie, een groot netwerk in omgeving Utrecht. Door deze brede dekking en jarenlange ervaring bezit Reinerie Garantiemakelaars over de juiste expertise en kennis om jou van dienst te kunnen zijn!

wonen in Amersfoort De cijfers spreken

Gemiddelde verkoopprijs in Amersfoort

Landelijk gemiddelde: € 348.458,-

Gemiddelde vraagprijs in Amersfoort

Landelijk gemiddelde: € 421.052,-

Gemiddelde verkooptijd in Amersfoort

Landelijk gemiddelde: 28

contactformulier verkoop

(Vereist)
Adres