Taxateur Amersfoort

Taxatie van uw woning in Amersfoort

Bij het kopen van onroerend goed zijn veel verschillende partijen in het spel. Op de eerste plaats natuurlijk de koper en de verkoper. Maar ook de bank, de belastingdienst, verzekeringsmaatschappijen en in sommige gevallen een rechtbank. Allemaal willen ze weten wat de waarde is.  Zo kan in het geval van een echtscheiding een woningtaxatie van belang zijn om tot een soepele afwikkeling van de boedelscheiding te komen. Een taxateur in Amersfoort voor het bepalen van de woningwaard eis dus van groot belang.

De verkoper wil weten hoeveel hij kan ontvangen bij eventuele verkoop van het huis in Amersfoort en de koper wil weten hoeveel hij maximaal moet betalen. Voor de bank is de executiewaarde belangrijk, voor de belastingdienst de economische waarde en voor verzekeringen de herbouwwaarde. Bij echtscheiding willen de partners weten wat de overwaarde van de woning is om tot een goede verdeling te kunnen komen.

Onafhankelijke taxatie in Amersfoort

Om iedereen tevreden te stellen, is een onafhankelijk advies noodzakelijk door derden. Wij maken taxatierapporten die aan alle eisen voldoen: gevalideerd, objectief, volledig aansluitend bij de geldende marktsituatie en bruikbaar voor iedere geldverstrekker, rechtbank of verzekeraar. Voor de taxatie van elk woonhuis of appartement in Amersfoort eo. kunt u bij Reinerie Garantiemakelaars terecht. De opname van de woning kan vaak al snel plaatsvinden, waarna wij het gevalideerde taxatierapport binnen een aantal dagen aan u zullen overhandigen. Voor meer informatie over een betrouwbare taxatie van een huis in de regio Amersfoort kun je met ons bellen 033 – 71 15 260

De taxateurs van Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort zijn ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)

Onze pakketten

Woonhuis

Pakket selecteren

Appartement

Pakket selecteren

Taxatie in verhuurde staat

Pakket selecteren