Verkoopmakelaar Amersfoort

Je hebt jouw droomhuis in de regio Amersfoort gevonden. Alle ogen zijn op de nieuwe woning gericht, maar ook de oude woning dient verkocht te worden. Daarom heeft Reinerie Garantiemakelaars een verkoopmakelaar in Amersfoort voor jou. Een woning verkopen in regio Amersfoort doe je namelijk niet zomaar. Er komt veel bij kijken en het is een grote stap. Daarom is het handig als je je laat bijstaan door een NVM verkoopmakelaar.

Jouw verkoopmakelaar

Een verkoopmakelaar in Amersfoort bemiddelt en ondersteunt bij de verkoop van jouw woning. Veel mensen vragen zich af of het nodig is om huis te verkopen met een makelaar, aangezien dit geen verplichting is bij het verkopen van je woning. Wij van Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort en 90% van jouw medeverkopers vinden van wel. Je gaat niet dagelijks een huis te koop zetten. Een verkoopmakelaar komt op voor jouw belangen als verkoper en zorgt ervoor dat jouw woning voor de beste prijs wordt verkocht. Ook geeft een verkoopmakelaar advies voor het verkopen van het huis. Naast het advies van de makelaar zijn er genoeg verkooptips die je zelf kunt uitvoeren. Bij het maken van de foto’s, zal een styliste de laatste tips geven om de foto’s er zo goed mogelijk uit te laten zien.

De juiste presentatie van de woning in combinatie met een goed gekozen strategie, zal uiteindelijk zorgen voor het beste resultaat. Hieraan besteden wij dan ook de grootste zorg en werken wij met de modernste technieken. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld een virtuele tour door de woning, mogelijke hoogte fotografie, goede plattegronden en een goed gekozen aanbiedingstekst. De woningpresentatie moet immers de juiste verwachting oproepen bij een potentiële koper. Is de verwachting juist, dan zal iemand namelijk direct tot actie overgaan. Valt de woning tegen op basis van de presentatie, dan zal diegene gewoon nog even verder zoeken.

Kosten verkoopmakelaar regio Amersfoort

Voor het inschakelen van een verkoopmakelaar in Amersfoort betaal je natuurlijk courtage. Deze verkoopkosten zijn niet voor niets en in de meeste gevallen bespaart een verkoopmakelaar je zelfs kosten. De verkoopmakelaar heeft kennis van de markt, is juridisch zeer goed op de hoogte en kan professioneel onderhandelen. Uiteindelijk is het het resultaat wat telt bij de verkoop van een woning in Amersfoort.

Verkopen in Amersfoort een garantiemakelaar mag je meer van verwachten

woningen verkocht in de regio

vanaf juni 2023 tot juni 2024

dagen gemiddelde looptijd

vanaf juni 2023 tot juni 2024

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf juni 2023 tot juni 2024

Ervaring van: Anoniem

Reinerie GarantieMakelaars is een prettig makelaarskantoor. Makelaar Barry Bobeldijk is een fijne makelaar; oprecht, to the point en eerlijk. Schakelt snel, adviseert en denkt mee. De binnendienst communiceert ook snel en duidelijk. Zeker een aanrader!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Verkoop makelaar in Amersfoort

Neem contact met ons op!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

-