Verkoopmakelaar Amersfoort

Je hebt jouw droomhuis in de regio Amersfoort gevonden. Alle ogen zijn op de nieuwe woning gericht, maar ook de oude woning dient verkocht te worden. Daarom heeft Reinerie Garantiemakelaars een verkoopmakelaar in Amersfoort voor jou. Een huis verkopen in Amersfoort eo. doe je namelijk niet zomaar. Er komt veel bij kijken en het is een grote stap. Daarom is het handig als je je laat bijstaan door een NVM verkoopmakelaar.

Jouw verkoopmakelaar

Een verkoopmakelaar in Amersfoort bemiddelt en ondersteunt bij de verkoop van jouw huis. Veel mensen vragen zich af of het nodig is om een verkoopmakelaar in handen te nemen, aangezien dit geen verplichting is bij het verkopen van jouw woning. Wij van Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort en 90% van jouw medeverkopers vinden van wel. Je verkoopt niet dagelijks een object voor zo’n groot bedrag. Een verkoopmakelaar komt op voor jouw belangen als verkoper en zorgt ervoor dat jouw huis voor de beste prijs wordt verkocht. Ook adviseert een verkoopmakelaar je graag met alles wat te maken heeft met het verkopen van jouw woning. Naast het advies van de verkoopmakelaar zijn er genoeg verkooptips die je zelf kunt uitvoeren. Bij het maken van de foto’s, zal een styliste de laatste tips geven om de foto’s er zo goed mogelijk uit te laten zien. De juiste presentatie van de woning in combinatie met een goed gekozen strategie, zal uiteindelijk zorgen voor het beste resultaat. Hieraan besteden wij dan ook de grootste zorg en werken wij met de modernste technieken. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld een virtuele tour, mogelijke hoogte fotografie, goede plattegronden en een goed gekozen aanbiedingstekst. De woningpresentatie moet immers de juiste verwachting oproepen bij een potentiele koper. Is de verwachting juist, dan zal iemand namelijk direct tot actie overgaan. Valt de woning in Amersfoort tegen op basis van de presentatie, dan zal diegene gewoon nog een verder zoeken.

Kosten verkoopmakelaar Amersfoort eo.

Voor het inschakelen van een verkoopmakelaar in Amersfoort betaal je natuurlijk courtage. Deze kosten zijn niet voor niets en in de meeste gevallen bespaart een verkoopmakelaar je zelfs kosten. De verkoopmakelaar heeft kennis van de markt, is juridisch zeer goed op de hoogte en kan professioneel onderhandelen. Uiteindelijk is het het resultaat wat telt bij de verkoop van een woning in Amersfoort.