De Spaanse costa

Een zonnig vooruitzicht!

Vele mensen hebben de ambitie om een woning of appartement te kopen in het buitenland. De laatste jaren zetten steeds meer mensen deze ambitie om in actie. Zo kochten er in 2022 een recordaantal Nederlanders een woning in Spanje. De redenen zijn divers: om te overwinteren, gewoon voor de vakantie, of juist als belegging.

Het vinden van de juiste woning is alleen nog niet zo eenvoudig. Het gebied is groot en het aanbod is enorm, evenals de prijsverschillen in de diverse regio’s. Het is dan ook verstandig om hierover eens te praten met een ervaringsdeskundige. Iemand dit hele proces al een keer heeft doorlopen.

De Spaanse costa

Hoe werkt het?

Wij maken hiervoor graag afspraak voor een kennismakingsgesprek. Uiteraard om de vele vragen te kunnen beantwoorden, maar ook om een idee van je wensen te krijgen. Aan de hand van deze wensen en het budget, kunnen wij al een aardig beeld schetsen van de gewenste regio en de verschillende opties. Wij bieden immers diverse nieuwbouwprojecten of bestaande appartementen aan op de meest uiteenlopende locaties. Een ding hebben deze projecten wel gemeen. Ze worden allemaal gebouwd en verkocht door een betrouwbare partij, welke door onze partners op voorhand volledig zijn gescreend. Hierdoor voorkomen wij ongewenste verrassingen en vergroten wij het plezier tijdens het proces.

Reinerie Garantiemakelaars is aangewezen als makelaar om de marketingactiviteiten in Nederland te verzorgen en je vragen over het kopen in Spanje zo goed mogelijk te beantwoorden. Onze Nederlands- of Engelstalige partners in Spanje zullen het daadwerkelijke aankoopproces ter plaatse begeleiden.

Wil je eens Kennismaken? Barry Bobeldijk ontvangt je graag bij ons op kantoor om eens van gedachten te wisselen en te kijken hoe de droom waargemaakt kan worden.

Woning onder de Spaanse zon

De woningen zijn verspreid over de gehele kustlijn aan de oost kant van Spanje. Zowel de bestaande woningen, als alle nieuwbouw is hier te vinden.

Van de Costa Brava aan de Franse grens, tot aan Costa de Almeria.  De oostkust zit boordevol mooie steden en stranden.  Het woningaanbod is divers en uitgebreid.  Waardoor het voor vele een mogelijkheid biedt om een droomhuis in Spanje te verwerkelijken.

Velen gingen jou al voor. Benieuwd hoe hun het proces zowel als de samenwerking hebben ervaren?

We werken naar een zonnig vooruitzicht!

Benieuwd naar meer?

Buitenlands aanbod

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Hoe heeft u ons gevonden?(Vereist)