Optimale woningpresentatie

Voor de optimale woningpresentatie in Amersfoort werken wij al meerdere jaren samen met het enthousiaste team van INPANDIG

Inpandig is een jong bedrijf, bestaande uit Annelies en Veerle, welke hun creatieve blik tot uiting laten komen in een optimale presentatie van uw woning. Hierbij gebruiken zij de nieuwste techniek van een zogeheten Matterport.

Wie is wie bij Inpandig?

Onze passie is fotograferen! Onze missie is ervoor te zorgen dat uw woning mooi in beeld komt! Wij geven u advies/tips om uw woning ‘fotografieklaar’ te maken én op de fotografiedag zelf doen we ‘Styling on the Go’!

 

Annelies Blom:

Ik ben een creatief mens, van mijn hobby heb ik mijn beroep gemaakt(interieurstyling)! Daarnaast hou ik van gezelligheid, cappuccino’s, koken en taarten/koekjes bakken. Oh ja, ik maak van iedere dag iets bijzonders!

 

 

Onze ervaring met woningfotografie is dat je groot moet kijken maar dat je de details niet uit het oog moet verliezen: We brengen de ruimtelijkheid van de kamers etc.in beeld maar het vaatdoekje ruimen wij op! We steken onze handen uit de mouwen om op de fotografiedag de ‘puntjes op de i te zetten’ om uw woning er piekfijn uit te laten zien! Wij werken ook met de nieuwste Virtual Reality technologie (Matterport3D Camera), hartstikke boeiend, de potentiële koper kan 24/7 door zijn nieuwe woning lopen en van dichtbij zien wat de sfeer van de woning met je doet! In deze tijd moet je bijblijven én: uw woning komt door deze VR-uitvoering hoger in de Fundaranking!

Alleen maar pluspunten dus: De woning is beter vindbaar en de koper krijgt de juiste verwachting.