De Makelaar van Liendert!

Op zoek naar een makelaar in Liendert? Dan is Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort de beste keuze. Waarom? Omdat wij al jarenlang ervaring hebben in deze prachtige wijk. Onze betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en ons uitgebreide netwerk maken ons dé expert in de buurt. Dus als je op zoek bent naar een makelaar in Liendert voor verkoop of aankoop, die de wijk door en door kent, dan ben je bij Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort aan het juiste adres!

Aankoopmakelaar en verkoopmakelaar in Liendert

Bij Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort begrijpen we dat het kopen of verkopen van een huis een van de grootste beslissingen in je leven is. Of je nu een eerste huis koopt, op zoek bent naar een gezinswoning of je woning wilt verkopen, wij staan klaar om je bij elke stap te begeleiden.

Aankoopmakelaar Liendert:       Onze ervaren aankoopmakelaars helpen je bij het vinden van jouw droomhuis in Liendert. We luisteren aandachtig naar je wensen en eisen, en gebruiken onze uitgebreide kennis van de lokale markt om de perfecte woning voor je te vinden. We begeleiden je door het hele aankoopproces, van het bezichtigen van huizen tot het onderhandelen over de beste prijs en het afronden van de koopovereenkomst. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat je met vertrouwen en gemak je nieuwe huis kunt kopen.

Verkoopmakelaar Liendert: Bij het verkopen van je huis is het essentieel om de juiste strategie te hebben. Onze verkoopmakelaars bieden uitgebreide marketingdiensten aan, waaronder professionele fotografie, online en offline advertenties, en een groot netwerk van potentiële kopers. We helpen je bij het bepalen van de juiste vraagprijs en geven advies over hoe je je huis het beste kunt presenteren voor bezichtigingen. Ons doel is om je huis snel en tegen de beste prijs te verkopen, met minimale stress voor jou.

Bij Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort streven we naar volledige tevredenheid van onze klanten. Onze diepgaande kennis van Liendert en onze toewijding aan uitstekende service maken ons de ideale partner voor jouw aan- of verkoopproces. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Lokale Expertise en Grondige Marktkennis
  • Uitgebreide Marketing en Netwerk
  • Persoonlijke Aandacht en Klantgerichtheid

3700

Woningen

8000

Inwoners

6

Score van leefbaarheid

Ook al stamt Liendert uit de jaren 60′. De historie gaat velen jaren terug. Boerderij Lienlaer was in de middeleeuwen onderdeel van een maalschap samen met de Wede en Emiclear. Over de jaren behoorde boerderij Lienlaer bij het dorp Hoogland. Het land om deze boerderij was erg drassig, en overstroomde regelmatig. Hierdoor was het niet mogelijk om te bouwen op deze grond. In de jaren 30′ werd het Valleikanaal gegraven, dit hielp de afwatering van het land aanzienlijk. Tijdens de Tweede Wereldoorlog waren de boerderijen op dit gebied verwoest.

Door de grootse woningnood na de oorlog, waren deze leegstaande weilanden de perfecte plek om met de bouw van start te gaan. De wijk ‘Liendert’ was ontstaan. Naast het bieden van woningen had Liendert ook nog een ander doel. Het moest ervoor zorgen dat het centrum weer centraal kwam te liggen in Amersfoort. Met de samenvoeging van Hoogland bij Amersfoort in 1958 werd ook Liendert meegenomen. De plannen voor de wijk waren rond in 1960, en zo konden de eerste bewoners in 1964 van de wijk genieten.

Liendert bestaat grotendeels uit appartementen, en kleinere eengezinswoningen. Allemaal nog vanuit de start van deze wijk. Hierdoor werd aan het begin van de 21ste eeuw Liendert gezien als een achterstandswijk, gemeente Amersfoort was van plan om de wijk ingrijpend aan te pakken. Maar doordat Liendert de subsidie van het Rijk net mis heeft gelopen, waren die plannen destijds even in de wacht gezet. De wijk biedt een hoop groen, en een goeie ligging aan het centrum. Aldus veel potentie. Gemeente Amersfoort merkt dat en is volop Liendert aan het ontwikkelen. Het meeste hiervan vindt momenteel plaats aan de rand van de wijk. Zo komen er moderne appartementencomplexen en brede eengezinswoningen. Een van de nieuwste ontwikkeling aan de wijk, en grootse toevoeging aan Amersfoort is de komst van zwembad Amerena.

Voor deze diverse wijk ziet de toekomst er positief uit, met uitzicht op verdere ontwikkelingen en uitbreidingen. Liendert maakt zich vooral aantrekkelijk voor jonge starters, en gezinnen die dicht bij het karaktervolle centrum van Amersfoort willen wonen

Wonen in Liendert! bekijk ons woningaanbod

Bekijk: koop Amersfoort Fazantenstraat 52
Verkocht Hoofdfoto van Amersfoort Fazantenstraat 52

Fazantenstraat 52

3815 AP, Amersfoort, Nederland

Bekijk: koop Amersfoort Fazantenstraat 32-17
Verkocht Hoofdfoto van Amersfoort Fazantenstraat 32-17

Fazantenstraat 32-17

3815 AN, Amersfoort, Nederland