De Makelaar van Zielhorst!

Op zoek naar een makelaar in Zielhorst? Dan is Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort de beste keuze. Waarom? Omdat wij al jarenlang ervaring hebben in Zielhorst. Onze betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en ons uitgebreide netwerk maken ons dé expert in de buurt. Dus als je op zoek bent naar een makelaar in Zielhorst voor verkoop of aankoop, die de wijk door en door kent, dan ben je bij Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort aan het juiste adres!

Aankoopmakelaar en verkoopmakelaar in Zielhorst

Bij Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort begrijpen we dat het kopen of verkopen van een huis een van de grootste beslissingen in je leven is. Of je nu een eerste huis koopt, op zoek bent naar een gezinswoning of je woning wilt verkopen, wij staan klaar om je bij elke stap te begeleiden.

Aankoopmakelaar Zielhorst: Onze ervaren aankoopmakelaars helpen je bij het vinden van jouw droomhuis in Zielhorst. We luisteren aandachtig naar je wensen en eisen, en gebruiken onze uitgebreide kennis van de lokale markt om de perfecte woning voor je te vinden. We begeleiden je door het hele aankoopproces, van het bezichtigen van huizen tot het onderhandelen over de beste prijs en het afronden van de koopovereenkomst. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat je met vertrouwen en gemak je nieuwe huis kunt kopen.

Verkoopmakelaar Zielhorst: Bij het verkopen van je huis is het essentieel om de juiste strategie te hebben. Onze verkoopmakelaars bieden uitgebreide marketingdiensten aan, waaronder professionele fotografie, online en offline advertenties, en een groot netwerk van potentiële kopers. We helpen je bij het bepalen van de juiste vraagprijs en geven advies over hoe je je huis het beste kunt presenteren voor bezichtigingen. Ons doel is om je huis snel en tegen de beste prijs te verkopen, met minimale stress voor jou.

Bij Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort streven we naar volledige tevredenheid van onze klanten. Onze diepgaande kennis van Zielhorst en onze toewijding aan uitstekende service maken ons de ideale partner voor jouw aan- of verkoopproces. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Lokale Expertise en Grondige Marktkennis
  • Uitgebreide Marketing en Netwerk
  • Persoonlijke Aandacht en Klantgerichtheid

3300

woningen

7850

inwoners

6

score leefbaarheid

Over de wijk Zielhorst in Amersfoort

Sinds 1974 is Zielhorst onderdeel van Amersfoort. De wijk heeft zijn naam te danken aan een boerderij die tijdens de middeleeuwen hier heeft gestaan. Tot 1974 was Zielhorst onderdeel van Hoogland. Waarbij de samenvoeging van Hoogland bij Amersfoort, Zielhorst werd als onderdeel van Hoogland meegenomen.

Gemeente Amersfoort zag dit als een grote kans en begon in 1987 met de bouw van de destijds tweede nieuwbouw wijk van Amersfoort. De bouw werd verdeeld in die wijken:

  • de vlinderbuurt
  • de muziekbuurt
  • de architectenbuurt

Zielhorst moest geen saaie wijk worden, dat was zeker. Het werd gezien als een etalage project. Er werden 7 maquettes van diverse modelvilla’s opgesteld, wat de kopers moest gaan trekken. Delen van de wijk werd verkaveld, waarbij de kopers konden kiezen uit een van 7 architecten van de maquettes. Dit gehele concept geeft Zielhorst een interessant straatbeeld. Waarbij je in dezelfde straat een traditionele tussenwoning ziet en een uitgebreid designer huis tegenkomt. Dit alles geeft karakter aan Zielhorst.

Deze diverse woonwijk komt ook met genoeg voorzieningen. Zo ligt het op loop afstand van winkelcentrum Emiclear. Beschikt het over een goeie ligging aan uitvalswegen A1 en A28, dit gekoppeld met het nabij te vinden station Schothorst. Maakt de wijk Zielhorst al snel een goeie kandidaat voor een thuis.