Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Boeijenkamp 15 3781 KH Voorthuizen

Reinerie Garantiemakelaars | Makelaar Amersfoort
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 1.050.000,- k.k.

Deze onder architectuur gebouwde (energiezuinige) villa met aangebouwde garage is vrij gelegen in de speels opgezette wijk “Holzenbosch” in het dorp Voorthuizen.

Bij de bouw van deze woning in 2021 had de huidige eigenaar een belangrijk uitgangspunt: “een huis zonder dat Hollandse hokjes-vakjes gevoel”, wat ook direct bij binnenkomst goed voelbaar is. Ruime vertrekken, goede zichtlijn, een hoog afwerkingsniveau in combinatie met duurzaamheid resulteren dan ook in een bijzonder aantrekkelijke woning met een oppervlakte van maar liefst ca 240 m2.

Begane grond:
Ruime entree met meterkast en modern zwevend toilet, welke middels een robuuste stalen taatsdeur toegang geeft tot de fijne woonkamer. Een aantal zaken springen bij binnenkomst van de woonkamer direct in het oog. De enorme hoeveelheid glas, met als logisch gevolg het fijne contact met buiten en natuurlijk veel daglicht. Daarnaast is het indrukwekkende trappenhuis met vide niet te missen. Dit trappenhuis zorgt voor een scheiding van het aan de voorzijde gelegen woongedeelte en het aan de achterzijde gelegen eetgedeelte met de keuken. De keuken kan gerust worden aangemerkt als luxe en is dan ook voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Het kookeiland zorgt voor veel werkruimte en beschikt over een geïntegreerde bar om gezellig aan te schuiven tijdens het koken. De glazen achterpui kan volledig worden geopend, waardoor de aangebouwde veranda een direct verlengstuk is van de keuken. Vanuit de keuken is de ruime bijkeuken/achter entree toegankelijk welke is voorzien van ingebouwde kasten en van waaruit de garage is te bereiken.

Eerste verdieping:
Ruime bovenkomst met speel-/werkruimte en toegang tot 2 slaapkamers van goed formaat. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een separate kleedruimte met op maat gemaakte kledingkasten. De badkamer is compleet uitgevoerd met een ligbad, inloopdouche, zwevend toilet en dubbele wastafel met meubel. De kleurstelling is als tijdloos en modern te kwalificeren. Indien gewenst is op deze verdieping eenvoudig een derde slaapkamer te realiseren.

Tweede verdieping:
Ruime overloop met technische ruimte voorzien van wasmachineaansluiting en toegang tot 2 grote slaapkamers. De tweede badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche, zwevend toilet en een dubbele wastafel met meubel. Aardig detail op deze verdieping is het gebruik van de hoogte in de slaapkamers, wat een bijzonder ruimtelijk gevoel geeft.

Bij de bouw van de woning stond duurzaamheid centraal, wat heeft geresulteerd in zeer lage energiekosten en weinig onderhoud! De woning is optimaal geïsoleerd en volledig voorzien van aluminium kozijnen met hoogwaardig isolatieglas. De combinatie van een warmtepomp met vloerverwarming en eigen temperatuurregeling per vertrekt zorgt voor extra comfort. Moeiteloos verwarmen in de winter en koelen in de zomer middels de warmtepomp en airconditioning. De volledig gasloze woning beschikt over maar liefst 25 zonnepanelen, welke volledig zijn weggewerkt in het dakvlak.

De afwerking van de vloeren en de wanden zijn door de gehele woning gelijk. Hoogwaardige pvc-vloeren met hoge plinten en glad gestucte wanden, helemaal “anno nu”.

Het perceel waarop de woning is gebouwd, heeft een oppervlakte van 517 m2 en grenst aan de achterzijde aan een kleinschalig parkje met water. De ligging is groen en volledig privé. De tuin is met zorg aangelegd en voorzien zonneterrassen, een mooie veranda voorzien van houtkachel en een heerlijke sauna. Aan de voorzijde beschikt de woning over een ruime oprit voor meerdere auto’s en een volledig geïsoleerde en verwarmde garage.

Bij de ontwikkeling van de wijk Holzenbosch heeft de gemeente Voorthuizen een knipoog gemaakt naar dorpen die spontaan zijn ontstaan. Huizen staan daarbij niet altijd recht op de kavel en voorgevels staan niet op één lijn, alsof de bebouwing langzaam gegroeid is langs een kronkelig pad. Dit versterkt niet alleen het kleinschalige, dorpse karakter, het geeft ook de mogelijkheid om te variëren in architectuurstijlen. Bij deze woning is gekozen voor een eigentijdse stijl met strakke detaillering. De lage pannenlijn en het gebruik van verschillende kleuren metselwerk verzachten de overgangen naar naastgelegen woningen en sluiten weer aan op de dorpse sfeer. Het is een woning geworden als een maatpak, een eigen combinatie van vormen en materialen om het diverse straatbeeld te verrijken.

Tot slot willen wij benadrukken dat om deze woning goed te beschrijven, woorden niet genoeg zijn! Wij reserveren dan ook graag voldoende tijd voor u voor een uitgebreide bezichtiging van de woning.

  • 221 m2
  • 517 m2
  • 5

Kenmerken Boeijenkamp 15

Overdracht

Vraagprijs€ 1.050.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte517 m2
Woonoppervlakte221 m2
Inhoud863 m3

Bouw

SoortVilla
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2021
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geïsoleerd, HR glas
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Boeijenkamp 15

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

56.376

Vergelijkbaar woningaanbod