Makelaar Nieuwland

De Makelaar van Nieuwland!

Op zoek naar een makelaar in Nieuwland? Dan is Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort de beste keuze. Waarom? Omdat wij, met ons kantoor gevestigd in Nieuwland, al jarenlang ervaring hebben in deze prachtige wijk. Onze betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en ons uitgebreide netwerk maken ons dé expert in de buurt. Dus als je op zoek bent naar een makelaar in Nieuwland voor verkoop of aankoop, die de wijk door en door kent, dan ben je bij Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort aan het juiste adres!

Aankoopmakelaar en verkoopmakelaar in Nieuwland

Bij Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort begrijpen we dat het kopen of verkopen van een huis een van de grootste beslissingen in je leven is. Of je nu een eerste huis koopt, op zoek bent naar een gezinswoning of je woning wilt verkopen, wij staan klaar om je bij elke stap te begeleiden.

Aankoopmakelaar Nieuwland: Onze ervaren aankoopmakelaars helpen je bij het vinden van jouw droomhuis in Nieuwland. We luisteren aandachtig naar je wensen en eisen, en gebruiken onze uitgebreide kennis van de lokale markt om de perfecte woning voor je te vinden. We begeleiden je door het hele aankoopproces, van het bezichtigen van huizen tot het onderhandelen over de beste prijs en het afronden van de koopovereenkomst. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat je met vertrouwen en gemak je nieuwe huis kunt kopen.

Verkoopmakelaar Nieuwland: Bij het verkopen van je huis is het essentieel om de juiste strategie te hebben. Onze verkoopmakelaars bieden uitgebreide marketingdiensten aan, waaronder professionele fotografie, online en offline advertenties, en een groot netwerk van potentiële kopers. We helpen je bij het bepalen van de juiste vraagprijs en geven advies over hoe je je huis het beste kunt presenteren voor bezichtigingen. Ons doel is om je huis snel en tegen de beste prijs te verkopen, met minimale stress voor jou.

Bij Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort streven we naar volledige tevredenheid van onze klanten. Onze diepgaande kennis van Nieuwland en onze toewijding aan uitstekende service maken ons de ideale partner voor jouw aan- of verkoopproces. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Lokale Expertise en Grondige Marktkennis
  • Uitgebreide Marketing en Netwerk
  • Persoonlijke Aandacht en Klantgerichtheid

14.445

inwonersaantal 2021

5.558

woningaantal 2021

1.460

bedrijvenaantal 2021

Over de wijk Nieuwland in Amersfoort

De wijk Amersfoort Nieuwland is gelegen aan de Noordzijde van Amersfoort, direct grenzend aan rijksweg A1 en omringd door een wal, gemaakt van afgekeurde bakstenen. Verder grenst de wijk aan de wijken Kattenbroek, het gezellige dorp Hoogland, bedrijventerrein Calveen en natuurlijk het buitengebied Hoogland-West en Bunschoten-Spakenburg.

De eerste woningen werden omstreeks 1995 opgeleverd en het laatste gedeelte van de wijk, de Stadstuinen, was in 2001 gereed. Duurzame stedelijke ontwikkeling stond centraal bij de bouw van deze wijk, waardoor er diverse duurzame maatregelen zijn toegepast. Hierbij valt te denken aan zonnepanelen, grijswatercircuits, sedemdaken en vurenhouten kozijnen. Bureau Wissing te Barendrecht was verantwoordelijk voor het stedenbouwkundig plan van de wijk.

Deze middelgrote wijk met ca 4500 woningen is divers gebouwd en bestaat uit 5 gebieden.

  • het Stadskwartier, direct grenzend aan het winkelcentrum de Nieuwe Hof
  • de Lage Hoven, ook wel de Kruidenbuurt genoemd.
  • de Hoge Hoven, ook wel de Gaardenbuurt genoemd. Hier zijn de straten vernoemd naar diverse rassen van appels en peren
  • het Waterkwartier, waar de straatnamen bestaan uit waterplanten of dieren die leven rondom de Nederlandse sloten.
  • de Stadstuinen, hier vinden wij straatnamen vernoemd naar de namen van diverse vissoorten.

in het oosten grenst de wijk aan een kleinschalig bedrijventerrein, Calveen, met voornamelijk lichte bedrijvigheid.

Bekijk hier het aanbod van woningen in Amersfoort Nieuwland.

 

Wonen in Nieuwland! bekijk ons woningaanbod

Bekijk: koop Amersfoort Regenboog 53
Verkocht Hoofdfoto van Amersfoort Regenboog 53

Regenboog 53

3824 ED, Amersfoort, Nederland

Bekijk: koop Amersfoort De Gouden Ploeg 130
Verkocht Hoofdfoto van Amersfoort De Gouden Ploeg 130

De Gouden Ploeg 130

3824 DW, Amersfoort, Nederland

Bekijk: koop Amersfoort Heelkruid 28
Verkocht Hoofdfoto van Amersfoort Heelkruid 28

Heelkruid 28

3824 NS, Amersfoort, Nederland

Bekijk: koop Amersfoort Meerval 128
Verkocht Hoofdfoto van Amersfoort Meerval 128

Meerval 128

3824 JS, Amersfoort, Nederland

Bekijk: koop Amersfoort Tuinslak 38
Verkocht Hoofdfoto van Amersfoort Tuinslak 38

Tuinslak 38

3824 HV, Amersfoort, Nederland

Bekijk: koop Amersfoort Karper 1
Verkocht Hoofdfoto van Amersfoort Karper 1

Karper 1

3824 LS, Amersfoort, Nederland