Iets voor jou?

Sinds 2001 is vathorst de nieuwste aanwinst van Amersfoort. Begonnen met de bouw van 11.000 nieuwe woningen gaf de wijk al snel een ruime uitbreiding aan Amersfoort. Gelegen aan de noordelijke kant van Amersfoort vertegenwoordigt de nieuwbouw wijk zichzelf bijna als stad op zich. Beschikkend over voldoende winkels, onderwijs, sportcomplexen, een zorgcentrum, en een eigen station. Hierdoor werd de wijk al snel populair.

De diversiteit van de woningen is een grote aantrekkingskracht. Er is voor iedereen wat te vinden. Appartementen, eengezinswoningen, grachtenpanden, of een ruim vrijstaand huis? Vathorst heeft het.
Grenzend aan de A1, gekoppeld met een doorgedachte maakt het gemakkelijk om op pad te gaan. Doe je dit liever te voet, op de fiets, of zelfs in een bootje? Het bied een ruim aanbod aan parken, groenvoorzieningen en toegang tot waterwegen.

Ookal is Vathorst nog jong. De opzet van de verschillende wijken zijn gebaseerd op de historie van het gebied!  bestaand uit:  De Laakse Tuinen, De Laak, De Bron, De Velden, en Hooglanderveen. Met elk zijn eigen charme.

Vathorst bruist, daardoor zeer aantrekkelijk voor starters! Voor de jonge gezinnen: ruime keus uit kinderopvang en speeltuinen. Voor de opgroeiende jeugd: voldoende basisscholen, sportvoorzieningen, en een skatebaan van ruim 4000 vierkante meter. Op het Centrum kan gezellig geluncht of de dagelijkse boodschap gedaan worden. Diverse winkels en restaurantjes vullen dit winkelcentrum met een gezellige sfeer.

In het kort, Vathorst heeft op iedere vraag een passend antwoord! kijk hier naar ons woningaanbod!

11.000

Woningen

21.580

Inwoners (2020)

7.6

score leefbaarheid

Wonen in Vathorst! bekijk ons woningaanbod

Bekijk: koop Amersfoort Aardmansberg 31
Verkocht Hoofdfoto van Amersfoort Aardmansberg 31

Aardmansberg 31

3825 RJ, Amersfoort, Nederland

Bekijk: koop Amersfoort Magdalenapolder 32
Verkocht Hoofdfoto van Amersfoort Magdalenapolder 32

Magdalenapolder 32

3825 LL, Amersfoort, Nederland